AKTUELNO

Zadrugari upućivali kritike na račun higijene.

Nakon posete Gordane Đžehverović zadrugarima, održan je sastanak na kome su svi saopštili svoje predloge u vezi sa održavanjem kuće. Najviše kritika bilo je za kupatilo i dlake koje ostaju posle tuširanja. U tome su se najviše složile Zorica Marković i Jelena Krunić.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja bih vas zamolila kao zadrugare. Da li je teško kad se istušira svako od vas da uzme metlu i pobriše na slivnik? Verujte mi, biće potpuno drugačije. Minut vam treba posle tuširanja da kupatilo ostane čisto posle vas - rekla je Zorica Marković.
Neko pre mene ko se kupao, to su dlake svuda. Ako se brijete ili bilo šta radite, samo sperite. Nemojte uloške bacati tamo, nego u kese. I ne znam ko može da stavlja prljave gaćice na radijatore - rekla je Jelena Krunić.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam zadovoljan tvojim mandatom za sada. Što se tiče sitacije oko čišćenja treba da budeš malo stroži. Zorica najviše radi oko kupatila - rekao je Bora.

Foto: TV Pink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: Rada tvrdi da zna šta je potrebno za mir u kući, pa otkrila da SUMNJA DA SU MOSKVA I BORA IMALI NEŠTO PRETHODNE NOĆI! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

S.S.

#Rijaliti Zadruga

'